Friday, October 1, 2010

Cute Little Muslim & Muslimah Contest


Hahahaaha (Awal-awal lagi da gelak, takde adab langsung) Maafkan daku ye, aku masih tak percaya akan join contest baby lagi, haha

Lagi skali anak sdara aku nak masuk contest (atau lebih tepat giveaway) ni...


Nama: Nur Alya Sabrina
Umur: 1 tahun 9 bulan
Tarikh Lahir: 15 Dis 2008
Kategori: 1B
Harapan: Pakcik nak tengok Alya jadi muslimah yang berjaya di dunia dan di akhirat kelak. Juga jangan dilupa untuk sentiasa mendoakan kesejahteraan buat kedua-dua orang tuamu.



Ok, contest yang ni dianjur oleh blog contest4anas dan asha's family.
Segala syarat berkaitan contest dan ape benda nak kena buat ade kat sane.



Harap dapat menang, cute ape kan.hehe

Last skali, aku nak tag blogger  berikut;



12 comments:

Bungakopi said...

msti anak buah aku yg menang. huhu. nak join jugak

Gayahspears said...

wah~ sangat2 cumel la bro :)
gdluck ya...

Al said...

@ Bungakopi

Meh aku nk tgk anak buah ko ade can nk mng x, haha

@Gayah

klo mng dua2 kn bes..tamak btol ak:)

haszuraidah ishak said...

comelnyer dier!!

Cik Anis said...

ali,,nk join tp blm ada ank sedara,,yg ada,,semua lebih dr syarat die,,ats dr 6 thn,,,tp thanks tag yer,,lenkali tag la lg,,^_^

GaDis CoMeL said...

alololo.. comeynya anak buah hang tu..

aNaYaNa said...

uit..knapakah daku..he2..
alamak Al..1st taim nk join contest ni..huuu..saspen..keh2..

Bungakopi said...

aku bg peluang kat anak buah ko dululah. busy sket akhir3 ni. nanti ade contest mak and bapak buah, kalau ko join, aku pon join. hehe

Al said...

Ade plak contest ntok mak and bapak buah...
hahah

AshAnas said...

salam, thanks sudi join... hm, xnampak dh follow blog kami ke tak... follow masa contest je... lps habis umum, xnak follow dh pun xpe... ok tak?

AshAnas said...

owh, awk hide blog i follow... sy dh jumpa, thanks

Al said...

opps.. sory sshkn akak plk
x sbr nk tau result dia nnt
hehe

Related Posts with Thumbnails