Sunday, October 3, 2010

Hidup Aku Pilihan Aku!


Aku jumpa video ni awalnya kat fesbuk, then aku cari kat you tube, ade gak. So aku donlod letak sini sebab pada aku video ni boleh bawa makna something kat semua orang. 

Video ni ringkas je cerita dia, mudah nak faham dengan mesej dia pun jelas. Aku harap video ni sedikit sebanyak dapat buat anak2 muda zaman sekarang macam aku ni fikir dalam2 sepanjang hidup ni. Ajal maut di tangan tuhan..huhu


Layan je lah inisiatif aku yang tak seberapa ni.

video

3 comments:

Dark Half said...

video yg menginsafkan.sama2 kita ingat-mengingati

maya amir said...

thanks for the reminder:)

AyuE SurihanyOt said...

adehh la sakit..

Related Posts with Thumbnails