Thursday, December 23, 2010

Santai



Haihhh..semakin hujung taun semakin banyak lak kejenya. Saje je nak mencabar kesabaran aku. Dah dekat-dekat nak abih ni lah nak suh wat macam-macam. Apelah nasib seorang kuli kan..

Takpe, kat luar nampak bz tapi kat blog kita santai je.

Jumpa lagi pada 2011!   lalalallallala.....



Masa yang paling sesuai untuk kentut sebab aura kentut akan terus dibawa angin .haha


Menghayati  keindahan saat matahari terbenam. Suasana kedamaian ini mengatasi suasana semasa mendepa tangan dalam titanic. Tak caye?

Jangan kacao aku bertapa boleh?, kata budak di atas.

Hai..nama saya Ayie, leh kenalan? Saya bisa bawak kamu bercuti ke Lombok. hehehe


Okeh kita layan video plak. Ceriakan harimu!




gambar diedit oleh hilmi

21 comments:

My Little Diary said...

salam

bagus lah memenuhi xtvt hujung tahun...
aku takut tinggi... huhu

aNaYaNa said...

heheh..sibok no encik ali kiter skang..:)

gadisBunga said...

ngelat...ade byk hari lagi nak ke 2011 ni. sila update belog!

Hanis Azla said...

jelesnya.. xtvt ni yg saya tak mampu buat sebab saya sangatlah gayat..

beautiful_rose said...

wahh...like aktiviti mcm nieh seronok kan.








hahah video nieh aku baru jerk letak dalam entry sabtu lepas.mmg gila kan...sapelah y buat video nieh.lawak betul =p

Al said...

Little Diary,
tgh mencari masa utk ber xtvt ni
tp byk plak kje nk kene setel

Yana,
adela kje nk kne wat..

GadisBunga,
haha
xde mood dah nk update maa

Hanis Azla,
hehe..klo nk rase kene brani try la
psikologi je gayat tu
haha

beautiful rose,
yup..leh lpskn tensen

haha..video tu t'inspirasi dr entri ko yg tu la
mmg x leh blah dia punya clip ni..

Dark Half said...

perghhh ali!!
ramai peminat wanita nampak?XD
kira regular event ler ni?patut la bdn ko tough.xde plan nk try luar mesia plak ke?

btw, video tu mmg xleh bla..kahkahkah

Al said...

hahha
event mase terluang je
prut yg mkin mbesar adela

uihh..jauh beno smp ke luar
men gtu2 je lah,bkn srius pon
x smp nk bertanding ke ape pon...

iwan_dextrous said...

cool der..nk join..hihihi

Dextrous cyber life
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Al said...

boleh2
tp kne dtg s alam la..

style sign dier..

iwan_dextrous said...

sory r bro law sign ak keterlaluan..hihihih

Cik Anis said...

lame menghilang...hoho..see u in 2011 pulakk

Amirez said...

seronok nampak wall climbing. tak pernah lagi try panjat dinding

Al said...

Cik Anis,
lme x nmpk ye

a,ah bz sket skrg
alang2 update taon dpn trus lah..hehe

Amirez,
mcm pnjt pokok klape la lbh krg
cume ni lbh kpd jminan keselamatan
klo da x lrt lps je tgn..haha

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
Bro sorry sesangat ye....

hamboi demo main panjat-panjat pakai tali... best looooo....

aku suka wall climbing cam ni ....teringat lagu dikir Halim yazid

Ado sekor anok tupai atah julai mokte
kudung ekor perut lapar jalan cari makan

Kejadian tuhan dipanggil nama tupai
asalnya dale hutan sejenis mamalia

Kalu pasal jakit kok dehe dialah yg paling pandai
jatuh jare jare kerana dia tak sobar

hans said...

ku xpernah rock climbing nih

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

YOUsoF said...

Waah.. sangat best ni bro..
serius memang teringin gila nak try climbing menatang dinding ni.. sampai sekarang takde chance lagi..

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat maju jaya di harapankan tahun ini adalah lebih baik dari sebelumnya....

Pasang niat, Satu matlamat , satu iltizam, satu semangat dan laksanakan dengan tekat .... harus berubah buat terbaik... Jangan hangat-hangat tahi ayam...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

selamat tahun baru

ishiko said...

selamat tahun baru ~

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ko mmg rock betol lahhhhhhhh tak gayat kat tempat tinggi ke

Related Posts with Thumbnails