Monday, March 7, 2011

Siri Rekreasi: Berkayak


Tarikh: 4 - 6 Mac 2011
Lokasi: Tasik Biru Kundang, Kuang, Selangor

 

Kalo 4 tahun dulu aku datang ke Tasik Biru ni sebagai peserta, tapi kali ni sebagai alumni plak. Tujuan utama join kali ni; reunion ngan geng UV. Walaupon beberape kerat je yang datang, tapi cukup untuk mengembalikan memori2 lame bergelar penuntut suatu tika dahulu.

Dalam 4 tahun ni tak banyak yang berubah rupanya kat tasik ni, sumenya masih sama; keadaan pulaunya,  aktiviti riadah waktu petangnya, dan karaoke di gerai sekitar pada malamnya. Cume satu yang aku prasan, kat pulau tu dah ade ayam hutan plak dah!

Aktiviti-aktiviti

pembelajaran anatomi kayak
praktikal; rafting!
water confident
lake crossing
dan last skali; ujian berkayak

Sampingan

grenade!
war game



?????

Mereka-mereka

Hilmi dan Hadri
Fiq
tengah: Fizi
Wan dan Arsir
zzzzzzz.....

Sekitar







11 comments:

khairunnisa ♥ said...

first time kayak kat kem princess Haliza sepang =.=" bab water confident tu kelakar sket sebab kaki masuk dalam lumpur.. T_T Haha. war game tu cam best je..

Al said...

Oooo..mse plkn ek
x aci la klo dpt injak kaki..haha

war game tu blh la utk bersuka ria
men tiup lilin team lawan
tp ssh gk sbb kne bjln itik je...

gadisBunga said...

nak berkayak ni kene pandai berenang tak? hu~

Al said...

haha..soklan standad
kite pkai BA/life jacket le
so xtau berenang pon blh asal tau sket2 cmane nk control diri ngn pakai BA tu dlm air, tu je

khairunnisa ♥ said...

haha tak! tak pernah masuk PLKN. time tu kem motivasi for pharmacy student.

haha.. tu la. takpe, first time buat water confident apungkan diri sebab baju tu. jalan itik =.=" letih ar cam tu.

Al said...

Owh..kem motivasi ke

da paki bj BA tu x xyah nk rsau lemas lg la
cme satu je, nnt x leh nk renang lju2 bl da pkai bende tu

jln itik mmg letih
nk lg tepat sgt lenguh kaki2 tu..huhu

My Little Diary said...

best nya berkayak... teringin nak berkayak, tapi blum berpeluang lagi... huhu

Dark Half said...

peserta2 ni masih budak2 skolah ke? muka nampak freshie je sume..

bleh buat kompeni team building ni, Al

Al said...

My Little Diary,
akan ade pluang tu

tp berkayak ni xde la best mna pon..haks

Dark,
Oih..smp budak skola ko ckp
biase la bebudak first year
ms junior ni muke x bersalah je sume

nk wat kompeni sndiri ek,hmmm
akn dipertimbangkan..huhu

beautiful_rose said...

best lah...
aku tengok ko selalu join program2 yang macam ni.
ko ahli rakan muda ke?
atau ko de join mana2 persatuan?
sebab aktiviti yang ko buat sume best2.

Al said...

hmmm..
x join pon persatuan2 luar tu sume
dolu2 penah aktif ngn kelab dalaman U je, lps tu rest jp

pstu skrg br nk aktif blk
wat xtvt sndiri2 je byk skrg
tp skali ngn geng dlu2 gk

itula ms muda ni igt nk try sume bende2 cmni sblm tlambat..huhu

Related Posts with Thumbnails