Wednesday, March 9, 2011

Itu Dulu, Kini Dah Lain, Masa Depan?


Dari kiri: Siti, Saf, Wan, Ayie, Syafiqa, Izma, Naguib, dan Aku

Ok aku da mula nampak blog ni akan update skali sminggu je lepas ni, atau mungkin lebih teruk, sebulan skali.haha. Kalo dulu bukan main nak maintain paling kurang 2 hari satu entri, skrang? Da xde makna dah sume tu. Sume gara-gara kehidupan yang makin membizikan diri ni, tambah lagi ngan mood blogging yang makin hari makin rendah kapasitinya. Jadi aku hanya akan ikut naluri sedia ada, nak tulis aku tulis, xnak tulis xyah gatal tangan. Nak plan macam ade sorang tu penah cakap?haha aku bukannya ade komitmen sangat dalam blogging. Tapi seb bek aktiviti luar masih berjalan macam dolu2 so boleh la nak update skali skala tu. Ok tq kepada yang sudi membaca coretan drastik ni. Jap lagi nak lepak mamak tengok bola 'Clash of the brotherhood' plak, sempat lagi tu. Chao..

10 comments:

Janggel said...

sama la al. makin lama makin banyak urusan nak kene buat. kalau awal2 n hujung2 tahun bleh la ke sana kesini...skg ni kena kurung diri kat opis jer la hahaha

Dark Half said...

keep in touch, bro!

ghost writer said...

tuh ar pasal,bagi yang ligat sangat dengan aktiviti outdoor nih mmg payah sikit lar..kejap kat tempat nih,kejap kat sinun..tak larat nak usung laptop..apalagi kalau time takde network..hampeh.

biar apa pon AL..menulis tetap diteruskan ok..

gadisBunga said...

ala. cool je. kalau sempat update la kerap. kalau tak sempat update la bila senang. blogging bukan bende wajib. hu~

- GC - said...

meh sini aku tolong kau hapdet blog. ada upah tak? haha

masMZ said...

aik tu je??? hahaha..... nak nyanyi larrr "Kita serupa..... Kita serupa......."
[kalao ada rezeki mau naik Irau kot minggu nie, tapi maen aci tipu sket.... naik terus dari Cameron... huuuuuu ampun! Tak lama tak masuk hutan dah nih! Rindu sangat daaaa dengan bau hutan]

My Little Diary said...

sama ler kita... xtvt luar telah membatas diri utk hapdet blog... huhuhu... so tak perlu hardcore lagi mengadap laptop, atau mencari idea2 utk menghapdet blog...
tulis bila perlu!!! cheersss...

~* chirpy_chummy *~ said...

hehe..biasa la tu.. chummy da bese turun naik graf d blog snirik. time ade idea,free.. kemain x henti la update. tp time da bz, idea kering kontang. kalo ade pn, da jd x menarik bila nk cter smula (sbb da lama pause)



"tiada paksaan dlm berblog" hee~

Al said...

Janggel,
ohh tu lg kesian
terpakse la gamaknya..huhu

Dark,
will and always be..insyaAllah

Ghost,
oh ko salu wat xtvt luar ke?
ptutla ritu siap g bertapa lg ek..

apepon tentunya mnulis akn diteruskan..hehe

gadisBunga,
tgh bljr nk jd cool la ni
tu psl wat entri ni
hu~

Al said...

GC,
xnk ah
kang abih rosak blog ak ni..haha

masMZ,
ade ke lagu tu?haha

oh slamat2 daki sane
kite mggu ni da full la..

My Little Diary,
tp kite ni sbb xtvt dlm yg bz sgt..huhu
tp sme je,membataskn masa jenguk blog gk

apepon,cheersss!

Chummy,
ok,tgh biasekn diri gk ni
hrp xde la lme sgt tinggal..huhu

Related Posts with Thumbnails