Thursday, March 24, 2011

Siri Rekreasi: Abseiling



Masa: 19 Mac 2011
Lokasi: Menara S&T, UiTM Shah Alam, Selangor.

Yeahh dah lame aku tunggu nak wat abseiling ni. Kali ni aku join sebagai sebahagian daripada technical team yang menganjurkan aktiviti abseiling untuk students di sini. Dari tingkat 10, kami handle para students yang ingin cuba alami aktiviti ini. Pelbagai ragam kami temui sehingga ade yang dah  nak turun tapi tetibe je tak jadi, punyala takut bila nak start turun tu.Tu tak kira lagi yang siap menangis, tapi bila da sampai kat bawah, boleh plak gelak kemain lagi, haih macam2. So tak nak celoteh banyak, layan je lah gambar yang tak seberapa ni.






Para pro beraksi







Sekilas
Technical team

12 comments:

ghost writer said...

manthab lar lu bro..

nak try banyak kali lar macam nih,nak tunjuk expert gak.haha

Dark Half said...

aku penah try sekali je abseiling ni masa kem BTN. tapi yg style badan ke atas je la, style superman gumbira cam kau buat tu x penah lagi. sure cuak..haha

~* chirpy_chummy *~ said...

weh,bila bt ni? alaa..xtau..kalo x bley msok uitm jap.isk. lama da x buat abseiling. bestnyeeee...jeles ok!

Pena Marhaen said...

pergh..!!aku mmg tabik sama korang..

Atsuko Ichirou said...

bile nak buat kat uitm kedah pulak...huhuu...

AieSha said...

gayat ooo...

Al said...

ghost,
haha dmana ada kberanian dsitu ada jlnnya

dark,
cuak jgk memula tu,tp biasela tu kn
asal dpt atasi prasaan tu, so no probs at all

chummy,
masa g bkt gasing aritu la
sbb tu aritu x leh nk follow skali..huhu

Pena Marhaen,
xde apelah ni
nmpk je mcm gmpak,tp bl da alami sndiri rs cam biase je

AieSha,
mcm la ko x penah wat sini dlu..haha

Al said...

Atsuko Ichirou,
hahah..jauhnya nk g
ade jodoh smp la sne..huhu

Atsuko Ichirou said...

harap2 jodoh tu ade ye...
wink2*
lalala~~~

Al said...

ku jua hrp bgitu

adehhhh!

Pelari Tasek said...

Terbaik... bila lagi ada event macam ni?

Al said...

Owh..ntok sem ni da xde la
tgh tumpu final exam kn

klo ade lg pon sem dpn la plk

Related Posts with Thumbnails