Monday, September 6, 2010

New Look


Yeahh! Blog aku berwajah baruuuu. Apa yang barunya? Tuuu, kat atas tu, nampak? Haaa, tau la header je pun, bukan keseluruhan template blog jadi baru, tapi lawa ape, lagipun mana aku reti nak wat blog stailo-stailo nih.

Okeh, pasal header baru tu..

Terima kasih kepada owner blog Sorrow graphic novel yang telah membuat satu header yang cun menarik tertarik untuk blog ni. And guess what, its for free! (Sebenarnya dia buat 3 semuanya, yang lain tu nantilah aku pakai). Apalagi, terjahlah ke blog beliau, sambil baca-baca grafik novel beliau yang ummph, layannnnnn.

Camane aku boleh dapat header ni ada aku cite dalam post sebelom ni, jadi klo korang ade nak suh design header baru untuk blog korang, gi je mintak ngan dia. Dia takde marah punya. Tapi maybe bukan free lagi la kot. But hey, manatau klo korang pandai bodek, dengan diiringi sedikit luck, maybe korang dapat juga free. Selamat mencuba!

Oleh sebab aku suka nature, so aku mintakla dia buat header yang ada gambar nature. Sebab tu ada gambar bendang tuh. Pastu aku bagi jugak gambar aku n mintak jangan bagi clear sangat, malu...awww. Tapi korang tengok lah, terpampang muka aku sebesar-besarnya, aduishh. Tapi takpe lah, dia lupe nak wat kot. Harap takde orang cam aku, haha boleh plak camtu kan.Terima je seadanya..

Jadi sekarang secara officialnya header lama aku terpaksa dilupuskan. Walaupun tak berapa lawa tapi tetap ada nilai sentimental tersendiri kat aku. Wat sendiri tu, walaupun aku tak kreatif dan tak berpengetahuan pasal design mendesign ni.

Anda akan dirindui..hakhak

12 comments:

aNaYaNa said...

waahh..Al..somelnya..jelz i u..he2..
tp berat n lmbat ckit loading Al..
tp xpola..jnji cntik ttarik..da knal Al..tpampang trus..sblum ni dok cari2 gak wic 1..he3..

Al said...

Aah, prasan gk makin lme loading

tp nk wat camane, pengaruh header lawa lg kuat dr pengaruh loading lmbt
haha

Cik Cinta said...

cantik header.. heheh... tp tu r malu le plak.. dulu da letak header tu gambar kite.. bile blogwalking pun ramai gak blogger2 buh gambar memasingkan.. tapelah tgu da bersedia na buat blog header baru leh wat.. hahaha..

Al said...

X kisah sgt sbnanya nak letak ke x

tp xdela nk tunjuk muka tu smp nmpk jrwat satu-satu, hiewww. org nk tgk pn segan..

nmpk muke gitu2 ok la kan

nas said...

nice..
aku nie xpernah singgah blog ko..
tp ok la..:)

Cik Cinta said...

uik ingat kite ni scanner ke? haha

Al said...

@ nas
tq nas atas komen



@cik cinta
hahah

Cik Anis said...

ali..cantikla header tu..dah nmpk tuan punya blog,terpampang sebesar2 nya..hehe...nice ^^

Al said...

tu la, cam besar sgt lak

xpelh, cmni pun ok gk rasenya
ade bayang2 mentari gitu..

Cik Anis said...

hehehe..ye la..loading lmbt sket la..

Al said...

nk wat camane,huhu

tp cket je kan kan kan..

Cik Anis said...

a'ah..lmbt sket,,tp jenuh gak nk menunggu,,klo tenet laju,,xpe r..hehe...

Related Posts with Thumbnails