Tuesday, September 28, 2010

Contest Bersama Si Kecil


Buat julung-julung kalinya aku nak merasa join contest.

Tapi contest ni bukan contest yang biasa seorang lelaki macam aku masuk, sebab ni contest baby, haha. Aku sendiri pun nak pening pikir patut tak join, tp last2 join gak..huhu. Okeh, korang tolong jangan gelak plak. Walaupun aku laki, tapi dalam hati ada taman, dalam taman ada dot..dot..dot..hehe.

Ni dia gambar aku pertaruhkan.

Ni anak sedare aku ye.harap maklum.

Lupa plak, contest ni dianjur oleh Cik Gayah ye. Segala butiran contest ade dekat blog beliau. Klo korang berminat gak, pegi je sane terus.

Di sini aku nak tag jejaka-jejaka ensem berikut;

Chaon 
Juedin 

 

7 comments:

Ichigo Miro said...

aloh la..kawe xdop anok lagi ni weh..xleh join ar contest ni...hahahaha

Chaon Cornerz said...

nak culik anak sape nie nak masukkan gambar..? hahha.. btw.. thanks ali.. aku cuba nanti..

Al said...

haha pndai2 lah korang
try photoshop anak ptung smp nmpk real leh x?haha

aNaYaNa said...

uih..like uncle like son..he3..

Dark Half said...

anak kau ke ali?mmg comel macam aku masa kecik2..huhu

Al said...

@Yana

dat's my niece actually
i mean...she's a girl,not a boy haha

muke mcm laki kan
jgn jd tomboy da bsr nnt sudaa..

@ Dark Half
ekk?
so blh la join ltk gmbr sndri ms kecik tu kn konfem mng haha

Gayahspears said...

thnk sudi join~ Nty gayah update senarai nama peserta ya bro

Related Posts with Thumbnails