Sunday, January 9, 2011

Selamat Tinggal FKE...


 

Ohh entri ni patut aku buat hujung tahun lepas lagi. Tapi x kisahlah baru nak buat pon, asal kenangan tu tak kemana kan.

FKE adalah tempat aku berjuang menuntut ilmu selame 4 tahun yang lepas. Lame tuh. Dan hujung tahun lepas terpakse aku tinggalkan FKE setelah sekian lamenye bersame. Kalau rakan-rakan sebatch aku tinggalkan FKE setengah tahun yang lepas, aku pula baru je bulan 12 yang lalu. Sebabnya aku masih cuba memberikan khidmat2 terakhir aku sebagai bekas penuntut dengan menjadi RA. Cheaaahh...

Dalam masa 4 tahun tu terlalu banyak sebenarnya memori yang berlalu. Segala suka duka aku tika bergelar pelajar semuanya ade di banggunan menara berkembar 20 tingkat kebanggaan itu.

So biarlah gambar yang mengungkapkan segalanya.










p/s: baru ku tau bukan stakat gunung ku suka panjat rupenye...

11 comments:

2ury said...

FKE...mmmm banyak karen ni. tahniah dah abis blajar.
Skrg ni mengaren kat mana plak bang? hehe

Dark Half said...

sejuk perot lect kau...XD

trademark hampir sama , kedudukan jari je berubah. peace!

Yani said...

cantik gmbar2 ni, kat mana FKE ni?

Al said...

2ury,

da x maen karen dah. sdg try bende br plak skrg..hehe

Dark,

hahah...peace!

Al said...

Yani,

dekat sbuah U d Malaysia
huhu

~* chirpy_chummy *~ said...

fakulti ni pn ade byk kenangan utk chummy. even m not from tis fac, tp byk masa chummy dan rakan2 d habiskan d cni, esp time final xm. library mmg x tinggal. klas2 d faculty ni pn kami bedal esp time mlm, lepas lib da tutup utk study time exam. haha cafe? ckp je cafe level brp, sume da rasa. level G smp atas skali (lopa level brp) kami da jejak. apepun, mmg bangunan ni memberi kenangan terindah.cewah~! (:

Al said...

aik..fac org sume dia tau
ni blh dilantik sbg guider bawa bdk2 skolah mlwt fac ni..hehe

gadisBunga said...

kamu mmg suka posing cemtu ek? cool. huu~

Al said...

erk...emmmmm..ye kot

tpengaruh ngn org lain sbnrnye

Miss Pena Unggu said...

hi i'm also UiTM graduate from FKA. Berjiran ni. Tapi slalu dtg FKE utk ujian bahasa. rindu plak ngn building tempat bermain suatu ketika dulu. uwaaaa

Al said...

Owh, dlu ade gk g kls kat FKA

tu la,kenangan byk tu slame 4 taun kat situ

Related Posts with Thumbnails