Thursday, January 13, 2011

Heeeeeeehehee.....



Sape-sape yang selalu ke Pantai Timur sila ambik perhatian.


Warning!!! Pastikan anda tidak berseorangan ketika ini.





Trailer memang best tapi citernye blom tau lagi...

Sebelom tu nak tengok Hikayat Merong Mahawangsa dulu camane.

8 comments:

Ichigo Miro said...

dengar tajok post mung pun seriau doh boh..heeeeeeeheeheee

Al said...

biasela,taktik pomot smate-mate

cito ni mcm serius jh,ok kot
puah doh duk tgk cito antu lawak

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

hamboiiiii camnerrr nak balik pantai timur ni seram aje nok lalu jalan tuuu

Winny Widyawati said...

Wah saya sendirian, tak jadi click videonya :(

Dark Half said...

cgi terbaek dari kru. hanttu dia ala2 iron maiden pun ada..haha

smpai harini aku terkilan x dpt tgk filem dukun (kisah mona fandey). sesapa ada donlod link?

Al said...

Afzainizam,
jln tu jln lame
skrg da ade LPT
so takde ape yg nk kne risau dh..

Winny,
okeh..sila dtg d lain masa plk

Dark,
cgi terbaek kt mesia skrg
wlaupon still x perfect

dukun ak pon xtau nk dpt kt mne
blom tgk lg gk

Miss Pena Unggu said...

base on true story? wowowOw mesti seram ek.

Al said...

xdelah 100% full story pon
hantu yg pelik2 tu x msuk akal pon
cume sdikit sbanyak pengalaman norman kru mase lalu jln tu
seram jgk la kot..haha

Related Posts with Thumbnails