Tuesday, November 9, 2010

i-city Punya Kontes


Nah, aku join kontes lagi. Tak kisahlah, setakat suka-suka, bukannya salah  pon kan.

Kontes ni dianjur blog Enna Banana. Sebab tamak sangat, aku masuk dua-dua kategori. Yeeeaaaha..


Kategori Individu


Kategori Crony



Pastu kena wat slogan pulak dah. Main taram je la.

I love ICT because of it's fantastic and marvellous moments I can have there especially when taking photos around the place with my friends. So many things to be discovered there.

Last skali kena tag orang plak. Jadi kepada blogger berikut, sila ambil perhatian.


18 comments:

Nour Eyza said...

wahhh.. sy yg dekat blh jln kaki ni x pergi2 lagi i-City tu..
ciss la.. tak leh masuk kontest..hehe

semoga berjaya ye! hehehe

Al said...

sempat lg tu g mlm ni
pastu blk trus wt entri

hehe

Enna Banana said...

u know what
u the only guy yang masuk contest ni tau
auuuu..terharu ^.^
good luck tau!

Enna Banana said...

double check contest! :)

Al said...

Ohh yeke

tq tq

ade can blh mng x?
haha

makdara TERdiva said...

gambo MDT kat I-city sume dah terrrrdelete...huwaaaa!

ade can la pegi lagi..hehe!

gud luck bro!

GaDis CoMeL said...

aku tak pernah jejak kaki lagi kat sana. hahaha

Amirez said...

eh..kena tag? dah kena tag ni nak kena buat apa bro?

btw, menarik gambar berlatarbelakangkan lampu2 kat i-city ni :) nice ah!

Amirez said...

dah jadi follower ke 200 ni. ado hadiah ko dok :)

Al said...

@ makda TERdiva

tq
g je tros mlm ni
hehe

@ Gadis Comel

dtg je s alam
ak bwk sana
hakks

Al said...

@ amirez

jom la join kontest skali
ak tau ko ade gmbr kt ict tuh

Dah 200 follower ek
x pasan plak hhaha

x pikir plak hdiah
huhu

btw trimas sbb follow..:)

Chaon Cornerz said...

mana nak ada gambar kat i-city weh? haritue nite jam tak mau ckaap.. kan dah rugi tue.. hahha..

Al said...

apeda chaon

name je duk s alam 4 taon
gmbr kat ict bkn nk amik

aritu ko ade g kan
gmbr awek simpan ek?..:D

Mohamad Izwan said...

smart !

YnaaOhYnaa said...

yenadey tue yang tak tahan!!!!

hahahahaah timeceh sebab tag! =p

Al said...

@ Mohamad Izwan

tempat tu mmg lawa..

@ YnaaOhYnaa

Opppss..Yana ek..
haha

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

good luck ekhh..

1st timer disini.. :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Amirez said...

gambar ada tapi takde model solo mahupun group eheh

Related Posts with Thumbnails