Wednesday, March 14, 2012

Puas di Perlus..Sensasi Seketika



Ok, minggu lepas aku balik kampung. Saje mahu merehatkan minda sejak dapat kerja yang kena kerja 6 hari seminggu ni. Nak dijadikan cerita pada pagi ahad tu, pergilah aku ke pekan untuk beli suratkhabar. Dah menjadi kebiasaan aku kalau duk kampung akan beli suratkhabar untuk dapat berita semasa, internet takde, tv tak best. Entah kenapa hari tu aku terbeli@nak beli@memang beli suratkhabar Harian Minggu. Bila balik rumah dan baca-baca, terjumpalah ini..



antara mereka-mereka itu, ada aku:)

Haa..ok la walau first time masuk kan. Ni pasal cerita yang aku up bulan 10 tahun lepas lagi, yang ni [link]. Btw, terima kasih kepada Faisal Samat untuk artikel ni.

4 comments:

- GC - said...

keja dah? lama sgt tak folo blog hang ni. twitter pun tak aktif.

ok gak, glemer dpt masuk paper. ;-)

Al said...

ini namanya kongkongan kerja..huhu. ssh dh nk aktif mcm yg taun lps tu..sabo je lah

masMZ said...

hah???? cessss..... glamerr.....

#sebenar ~ tak sampai lagi Perlus nih..... bukan kat sini ke syurga pacat?!

Al said...

yup,sinilah tempatnya
ms ni 1st time gi,mmg berpuluh jgk la dpt pacat

Related Posts with Thumbnails