Thursday, September 8, 2011

Lepas Raya Tapi Masih Beraya..


Sampai sekarang takde mood nak buat ape, gara-gara masih dalam mood raye.. Tapikan, raya kat Malaysia memang sambut selama sebulan pon..kan. Kalo boleh,open huse nak je wat pada 30 Syawal, ntah pape..

Aritu masa datang balik KL, tak semena-mena singgah kat pekan Kuala Lipis, benda yang tak pernah dibuat sebelum ni. Saje nak tengok pekan dia. Hasilnya dapat lunch best kat kedai makan sana, masakan kampung bersama ulamnya..perghhh.

Masjid pon lawa..

5 comments:

Mie said...

Salam Eidul Fitri... terlambat sudah...

gadisBunga said...

aku tak penah sampai kole lipis lagi. :D

masMZ said...

Al, baru ko nak lapor diri balik yerr..... Lama beraya kat kampung tuh!!!

Kacak Itu Saya said...

Bila nak buat open house? aku nak p nie.. hahha..

Al said...

haha..raye btol2 lepas suda..

Related Posts with Thumbnails